PhotoTools Free

PhotoTools Free 2.6

Безплатно
Добавя 26 нови ефекти Photoshop
Оценка
4.1  (17 гласа)
Вашият глас
Последна версия:
2.6.3 (За да гледате всички на)
Разработчик:
onOne Software
Пакети заедно 26 допълнителни филтри, полезни за професионални фотографи. Работи като Plug-in за Photoshop CS3, CS4 или CS5.
С плъгин PhotoTools Free за Adobe Photoshop, можете да добавите професионален вид на вашите снимки само с няколко кликвания на мишката.
Основни Характеристики:
- Разработена от фотографи за фотографи, PhotoTools Free включва 26 ефекти, за да направите снимките си да изглеждат по-добре незабавно.
- PhotoTools Free ви дава прикриване управлява от Pro версията безплатно! Вие получавате възможност избирателно да се прилага на всеки ефект в стека PhotoTools. Потребителите могат да използват нова Masking Brush селективно се прилага на всеки ефект към снимката, като с помощта на маска на слоя в Photosop, за да скриете или покажете ефект в определени области на изображението. В Masking Brush дори поддържа чувствителни на натиск таблети Wacom за максимален контрол.
- Истинската власт PhotoTools Free е способността му да подредят няколко ефекти, както при използване на множество филтри за обектива на камерата. Можете да стека до 16 влияние един на друг, създавайки свой уникален облик. Вие имате пълен контрол върху силата на всеки ефект, можете да плавно се смесват заедно, как да се регулира прозрачността в Photoshop. By полагане и чрез комбиниране на ефекти, можете да създадете едно безкрайно разнообразие от потребителски ефекти и корекции.
Информацията е актуализирана на: