PhotoTools Free

PhotoTools Free 2.6

Gratis
Lägger till 26 nya effekter Photoshop
Användarbetyg
4.3  (15 röster)
Ditt betyg
Senaste versionen:
2.6.3 (Se alla)
Utvecklare:
onOne Software
Buntar grupp 26 ytterligare filter användbart för professionella fotografer. Fungerar som en plug-in för Photoshop CS3, CS4 eller CS5.
Med PhotoTools Free plugin för Adobe Photoshop, du kan lägga till ett professionellt utseende på dina bilder med bara några klick.
Huvudsakliga Funktioner:
- Designad av fotografer för fotografer, PhotoTools Free har 26 effekter för att göra dina foton ser bättre direkt.
- PhotoTools Free ger dig maskering kontroller från Pro-version gratis! Du får möjlighet att selektivt tillämpa varje effekt i PhotoTools stack. Användare kan använda de nya Masking Brush att selektivt tillämpa varje effekt till bilden, precis som med hjälp av en lagermask i Photosop att dölja eller avslöja effekt på specifika områden av bilden. Den Masking Brush även stöd för tryck-känsliga Wacom tabletter för ultimat kontroll.
- Den verkliga kraften i PhotoTools Free är dess förmåga att stapla flera effekter, precis som med hjälp av flera kamerans lins filter. Du kan stapla upp till 16 effekter på toppen av varandra, skapa ditt eget unika utseende. Du har fullständig kontroll över styrkan av varje effekt och smidigt kan blanda dem tillsammans, precis som att justera opacitet i Photoshop. By stapling och kombinera effekter kan du skapa en mängd olika anpassade effekter och korrigeringar.
Info uppdaterad: