PhotoTools Free

PhotoTools Free 2.6

Gratis
Legger til 26 nye effekter Photoshop
Brukervurdering
4.3  (15 stemmer)
Din stemme
Siste versjon:
2.6.3 (Se alle)
Utvikler:
onOne Software
Bunter sammen 26 tilleggsfiltre nyttig for profesjonelle fotografer. Fungerer som en plug-in for Photoshop CS3, CS4 og CS5.
Med PhotoTools Free plugin for Adobe Photoshop, kan du legge til et profesjonelt utseende til dine bilder med bare noen få klikk.
Viktigste Funksjoner:
- Designet av fotografer for fotografer, PhotoTools Free inkluderer 26 effekter for å gjøre bildene dine til å se bedre ut umiddelbart.
- PhotoTools Free gir deg maskering kontroller fra Pro-versjon for gratis! Du får muligheten til å selektivt gjelder hver effekt i PhotoTools stabelen. Brukere kan bruke den nye Masking Brush til selektivt å bruke hver effekt på bildet, akkurat som å bruke en lagmaske i Photosop å skjule eller åpenbare effekten i bestemte områder av bildet. Den Masking Brush selv støtter trykkfølsomme Wacom-tabletter for den ultimate kontroll.
- Den virkelige kraften i PhotoTools Free er dens evne til å stable flere effekter, akkurat som å bruke flere kamera linse filtre. Du kan stable opp til 16 virkninger på toppen av hverandre, skape ditt eget unike utseende. Du har full kontroll over styrken av hver effekt og kan sømløst blander dem sammen, akkurat som å justere opacity i Photoshop. By å stable og sette sammen-effekter, kan du opprette et ubegrenset utvalg av tilpassede effekter og rettelser.
Info oppdatert den: