PhotoTools Free 2.6
Download
Gratis  

PhotoTools Free 2.6

Gratis Du kan tilføje et professionelt look til dine billeder med blot et par klik
4.2 
Rating
Din stemme:
Seneste version:
2.6.3 Se alle
Udvikler:
Screenshots
1 / 5
Præmier (1)
Show all awards
Software Informer Editor Rating 5
Download
Gratis  

Med PhotoTools Free plugin til Adobe Photoshop, du kan tilføje et professionelt look til dine billeder med blot et par klik.
Vigtigste Funktioner:
- Designet af fotografer-til fotografer, PhotoTools Free omfatter 26 effekter for at få dine billeder til at se bedre ud straks.
- PhotoTools Free giver dig masking kontrol fra Pro-version gratis! Du får mulighed for at vælge at anvende de enkelte effekter i PhotoTools stak. Brugere kan bruge den nye Masking Brush til selektivt anvende hver effekt til billedet, som ved hjælp af en layer mask i Photosop at skjule eller vise effekten i specifikke områder af billedet. Den Masking Brush understøtter endda trykfølsomme Wacom-tabletter for den ultimative kontrol.
- Den reelle magt i PhotoTools Free er dens evne til at stable flere effekter, ligesom brug af flere kamera linse filtre. Du kan stable op til 16 effekter på toppen af hinanden og skabe din egen unikke look. Du har fuldstændig kontrol over styrken af hver effekt og kan problemfrit blander dem sammen, for ligesom at justere opaciteten i Photoshop. By stabling og kombinere effekter, kan du oprette en endeløs række af tilpassede effekter og korrektioner.

Kommentarer

4.2
Rating
20 votes
5 stars
12
4 stars
5
3 stars
0
2 stars
0
1 stars
3
User

Din stemme:

Forslag