PhotoTools Free

PhotoTools Free 2.6

Gratis
Voegt 26 nieuwe effecten Photoshop
Gebruikerswaardering
4.3  (15 stemmen)
Jouw stem
Nieuwste versie:
2.6.3 (Zie alle)
Ontwikkelaar:
onOne Software
Bundels samen 26 extra filters nuttig voor professionele fotografen. Werkt als een plug-in voor Photoshop CS3, CS4 of CS5.
Met de PhotoTools Free plugin voor Adobe Photoshop, kunt u een professionele kijk op uw foto ' s met slechts een paar klikken.
Belangrijkste Kenmerken:
- Ontworpen door fotografen voor fotografen, PhotoTools Free bevat 26 effecten om uw foto ' s er beter uitzien direct.
- PhotoTools Free geeft u het maskeren van de controles van de Pro-versie gratis! Je krijgt de mogelijkheid om selectief toepassen van elk effect in de PhotoTools stapel. Gebruikers kunnen gebruik maken van de nieuwe Masking Brush selectief toepassen van elk effect op het beeld, net als het gebruik van een layer mask in Photosop te verbergen of onthullen van het effect in specifieke gebieden van het beeld. De Masking Brush ondersteunt zelfs drukgevoelige Wacom-tablet voor de ultieme controle.
- De echte kracht van PhotoTools Free is de mogelijkheid om het stapelen van meerdere effecten, net als het gebruik van meerdere camera lens filters. U kunt op stapel om 16 effecten op de top van elkaar, het creëren van uw eigen unieke look. U hebt de volledige controle over de sterkte van elk effect en kan naadloos mengen ze samen, net als het aanpassen van dekking in Photoshop. By stapelen en de combinatie van effecten, kunt u een eindeloze verscheidenheid van aangepaste effecten en correcties.
Info vernieuwd op: