PhotoTools Free

PhotoTools Free 2.6

Gratuit
Adaugă 26 noi efecte Photoshop
Evaluare utilizator
4.3  (15 voturi)
Votul dvs.
Ultima versiune:
2.6.3 (Vezi toate)
Dezvoltator:
onOne Software
Mănunchiuri împreună 26 filtre suplimentare utile pentru fotografi profesionişti. Funcţionează ca un plug-in pentru Photoshop CS3, CS4 sau CS5.
Cu PhotoTools Free plugin pentru Adobe Photoshop, puteți adăuga un aspect profesional pentru fotografiile dvs. cu doar câteva clicuri.
Caracteristici Principale:
Conceput de catre fotografi pentru fotografi, PhotoTools Free include 26 efecte pentru a face fotografiile dvs. să arate mai bine instantaneu.
- PhotoTools Free vă oferă mascare controale la versiunea Pro pentru gratuit! Ai capacitatea de a aplica selectiv fiecare efect în PhotoTools stivă. Utilizatorii pot folosi noul Masking Brush de a aplica selectiv fiecare efect la imagine, la fel ca folosind o mască de strat în photosop ca pentru a ascunde sau dezvăluie efect în anumite zone ale imaginii. La Masking Brush susține chiar sensibil la presiune Wacom tablete pentru controlul final.
- Puterea reală de PhotoTools Free este capacitatea sa de a stiva de mai multe efecte, doar ca folosind multiple aparat de fotografiat lentilă filtre. Poți stivui până la 16 efecte pe partea de sus a reciproc, crearea de propriul aspect unic. Aveți control complet asupra puterea de fiecare efect și poate perfect amesteca-le împreună, doar ca ajustarea opacitate în Photoshop. By stivuire și combinarea de efecte, puteți crea o nesfârșită varietate de efecte personalizate și corecții.
Informații actualizate în data de: